HSC’21 pakt punt bij Quick Den Haag

Geplaatst op 6 mei 2018 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG – HSC’21 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Quick. Het duel eindigde doelpuntloos, al verloor HSC in de slotfase wel Caglar Uguz, die rood kreeg.

Voor rust kregen beide ploegen mogelijkheden om op voorsprong te komen. De beide defensies stonden onder druk, maar gaven niet toe, waardoor kansen voor Postma en Ter Hogt niet tot doelpunten bekroond werden.

Ook na rust werd er door beide ploegen gespeeld voor de overwinning. Hierdoor ontstond een leuk duel. Uiteindelijk ontbraken alleen de doelpunten, waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde. Caglar Uguz kreeg vlak voor tijd rood, na een te stevige ingreep.

Quick – HSC’21 0-0

Rood: 89. Caglar Ugug

HSC’21: Brammer, Caglar Uguz, Grondman, Derksen, Engberink, T. Veldhuis (82. M. Veldhuis), Van Ek, Nieuwboer, B. ter Hogt, Postma (70. T. ter Hogt), Visschedijk (63. Ottink).