Quick’20 komt snelle rode kaart in Naaldwijk niet te boven

Geplaatst op 22 april 2018 door   ·   Geen reacties

NAALDWIJK/OLDENZAAL – Quick’20-speler Jeroen Visscher kreeg al na tien minuten rood. Hij zou hans gemaakt hebben in het zestienmetergebied. Daarmee drukte de scheidsrechter die Westlandia een strafschop gaf een stevig stempel op de wedstrijd. Na rust boog Quick een 2-0 achterstand om in 2-2, maar uiteindelijk won de thuisploeg alsnog.

Door de vermeende handsbal en de penalty die daar het gevolg van was leek de wedstrijd na tien minuten al beslist. Jeroen Spuijt opende vanaf de stip de score en verdubbelde die nog voor rust.

Na de hervatting kwam Quick’20 goed terug door twee doelpunten van Jip Kemna. Westlandia , dat het na rust aanvankelijk wat rustiger aan gedaan had, zette  aan. De jonge keeper Chiel ter Braak van de Oldenzalers kon een schot van Van der Zalm nog tegenhouden, maar Adnan Bajic sloeg uit de rebound toe.  Vier minuten later bracht Spruijt met zijn derde treffer de stand op 4-2 en was het duel definitief beslist.

Westlandia – Quick’20 4-2 (2-0)
Score: 10. Spruijt 1-0, 30. Spruijt 2-0, 54. Kemna 2-1, 58. Kemna 2-2, 68. Bajic 3-2, 72. Spruijt 4-2
Rode kaart: 10. Visscher (Quick’20)
Quick’20: Ter Braak, Sen, Snelders, Leenders, Bokkerink, Kamp, Stolker, Schepers, Eulderink, Kemna, Visscher.