Bestuur van EHV beticht kaderleden van ondermijning | TwenteSport.com
Donderdag 16 augustus 2018
Twentesport

Bestuur van EHV beticht kaderleden van ondermijning

Geplaatst op 12 mei 2018 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Bij het Enschedese hockeybolwerk EHV regent het opzeggingen en in brede lagen van de club heeft verontwaardiging bezit genomen na een brief van het bestuur aan de leden. Het schrijven van voorzitter Witz wordt als een mes in de rug van kaderleden ervaren. Veel hockeyers willen de club de rug toekeren en hun lidmaatschap beëindigen. De oekaze van het bestuur wordt naar inhoud, woordkeus en toonzetting als een affront ervaren.

Het bestuur heeft de coaches Meisjes B1 en Jongens A1 te verstaan gegeven dat er volgend seizoen geen beroep meer op hen zal worden gedaan vanwege hun stelselmatig ondermijnende kritiek op het beleid. ‘Helaas heeft het bestuur afgelopen week het besluit moeten nemen om drie vrijwilligers, die zich dit seizoen en de afgelopen jaren met verve hebben ingezet voor de vereniging (waarvoor wij ze heel hartelijk willen bedanken), te kennen te geven dat er komend seizoen geen gebruik meer van hun inzet zal worden gemaakt. Geen leuke beslissing, maar volgens het bestuur wel een duidelijk signaal dat wij de gekozen route blijven ondersteunen, en dat wij verwachten en hopen dat de leden zich aan deze keuze conformeren.’

Er zijn tal van opzeggingen binnen gekomen, waaronder die van (wereldkampioen 60+) Wil Dielis, één van de beste spelers van EHV ooit.

Het bestuur schrijft te geloven in de aanpak en daarbij te hopen op ondersteuning van ‘de leden en de vele vrijwilligers die gezamenlijk de club draaiende moeten houden’. Het tegenovergestelde lijkt te worden bereikt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief