Zondag 18 augustus 2019
Twentesport

EHV door in Silver Cup na 4-0 winst op De Kromhouters

Geplaatst op 9 mei 2019 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De mannenploeg van de hockeyvereniging EHV heeft zich geplaatst voor de laatste acht van de Silver Cup. De ploeg won met 4-0 zege van De Kromhouters uit Tiel. Na de winst op koploper Zwolle was het nu de nummer twee op de ranglijst die er af ging, en dat gebeurde vooral na rust op indrukwekkende wijze.

De beide keepers Tom Reurink en Duncan van der Wereld, die zoals afgesproken ook deze bekerwedstrijd allebei een helft speelden, hielden het doel vakkundig schoon, waarbij laatstgenoemde na afloop werd benoemd tot Man of the Match.

De mannen van het coachende duo Ronald Brouwer en Jack Justus, die net als in Zwolle ook nu weer volop van de partij was, kregen na afloop alleen maar lof voor de puike prestaties en het getoonde spel. De goals werden gescoord door Joris Maathuis, Marnix Brands, Stijn Adolfsen en Luuk Timmerman.

Zondag wacht de uitwedstrijd bij hekkensluiter Beuningen, dat met slechts één punt zal vechten voor de laatste kans op lijfsbehoud. Onderschatting ligt op de loer en dat zou dit weekend wel eens de grootste tegenstander kunnen worden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief