Zondag 25 augustus 2019
Twentesport

EHV-mannen willen glansrijk afscheid van interim-coach

Geplaatst op 23 november 2018 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De hockeywedstrijd van de EHV-mannen tegen de Groninger Studs markeert het afscheid van hun interim-trainer-coach Jack Justus. Hij werd aan het begin van het seizoen relatief laat aangesteld, maar heeftgeen spijt dat hij instemde: ‘Ik heb bijzonder veel plezier gehad met de groep en de staf.

Justus hoopt dat het team zondag glans geeft aan zijn afscheid: ‘Als we deze belangrijke wedstrijd winnen zetten we een reuzenstap richting handhaving. Spelend als vorige week tegen topploeg Houten moet dit lukken.’

De vrouwenploeg van EHV kan de blooper van vorige week bij Quick Stick in Heerenveen thuis tegen de Groninger Studs goed maken om toch nog met een aangenaam gevoel de winterstop in te gaan.

Almelo
Voor de vrouwen van Almelo is het nog lang geen kerstvakantie. Ze moeten zondag naar Wijchen en vrijdag naar Twente voor de Silver Cup, waarna volgende week zondag nog de afgelaste thuiswedstrijd tegen Uden op het programma staat.

De mannen van Almelo krijgen bezoek van Malburgen uit Arnhem en dat betekent volgens trainer-coach Alexander Enzerink een taaie kluif: ‘Ze maken het de top in onze competitie lastig, maar weten nog niet te overtuigen zoals we vorige week konden zien aan de wedstrijd tegen Bully. We gaan ons plan aanpassen en moeten ons bewust zijn van hun counterkwaliteit. Na zondag kunnen we de balans opmaken en zien of we aansluiting houden met de top.’

Bully
Ondertussen maken ze zich bij Bully in Oldenzaal op voor een nieuwe B-day: de dames kunnen het Arnhemse Upward op eigen veld benaderen tot één punt verschil, terwijl de heren als nummer vier de nummer vijf uit Barneveld op vijf punten achterstand kunnen zetten. Detail is slechts dat er in beide gevallen dan wel gewonnen moet worden, hetgeen bij alle betrokkenen aan de Sportlaan als bekend mag worden verondersteld.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief