Woensdag 26 juni 2019
Twentesport

Herman Keppels gaat opnieuw vrouwen Borhave trainen

Geplaatst op 9 januari 2019 door   ·   Geen reacties

BORNE – Voor de tweede keer wordt Herman Keppels trainer-coach van bij het vrouwenteam van de handbalclub Borhave dat in de eredivisie uitkomt.

Keppels vertrok bij Borhave dat hij naar de eerste divisie loodste. Onder de huidige trainer Rik Philips zijn de elitevrouwen van de club naar de eredivisie gepromoveerd waar ze ondertussen een vaste plek hebben verworven als bestendige middenmoter, met elk seizoen serieuze kans op de kampioenspoule.

Nieuwe accenten
Philips wil in zijn leven nieuwe accenten leggen en vertrekt daarom aan het eind van het seizoen bij de club. Keppels is Borhave altijd blijven volgen komt nog geregeld kijken, als het te verenigen is met zijn job als coach van WHC in Hengevelde, waar hij nu het eerste vrouwenteam traint.

Paar niveaus hoger
Na zijn vertrek bij Borhave, waar hij vier jaar trainer-coach was, trainde Keppels van 2013 tot 2017 DSVD dat hij net als Borhave naar de eerste divisie loodste en dat inmiddels ook eredivisionist is. De man die zelf op het hoogste niveau handbalde bij Olympia in Hengelo (zes jaar eredivisie), traint nu dus de vrouwen van hoofdklasser WHC, maar wil toch weer een paar niveaus hoger en dus pakte hij de kans op een rentree in Borne.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief