Vrijdag 29 maart 2024

Jolly Jumpers geven wedstrijd tegen CVV op ‘t eind weg

Geplaatst op 14 december 2018 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De vrouwenploeg van de basketbalclub Jolly Jumpers in Tubbergen heeft inhaalwedstrijd CVV Binnenland thuis met 55-73 verloren. De nummer twee uit Barendrecht was een maatje te groot, al kon de thuisploeg op de vierde set na goed meekomen.

In de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie onder hoofdcoach Annelies Bussink, die eenmalig werd bijgestaan door Yvonne Lansink Rotgerink, kwamen na een overrompelend begin van de gasten in het eerste kwart goed terug en ook bij rust was de schade met 28-35 nog overzienbaar. In het derde kwart brachten de Jumpers het verschil zelfs terug tot drie, maar na een vlotte start in het vierde deel lieten de Tubbergse vrouwen het uiteindelijk toch uit handen vallen.

De roodhemden spelen zaterdag alweer, want reizen af naar Landsmeer voor een wedstrijd tegen Landslake Lions.