Zondag 25 augustus 2019
Twentesport

Jolly Jumpers neemt afscheid vrouwencoach Heeres

Geplaatst op 7 december 2018 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De basketbalvereniging Jolly Jumpers heeft afscheid genomen van trainer René Heeres van het eerste vrouwenteam, dat dit seizoen in de eredivisie uitkomt.

Heeres gaf volgens het bestuur aan dat het vele reizen vanuit zijn woonplaats Apeldoorn naar zijn werk in Baarn en vervolgens naar Tubbergen om te trainen en te coachen hem te veel wordt. Zowel het bestuur als de technische commissie laat weten het vertrek van Heeres te betreuren, maar begrip te hebben voor de situatie.

‘We kijken terug op een vruchtbare samenwerking. René heeft anderhalf jaar het team onder zijn hoede gehad en onder zijn leiding keerde Jolly Jumpers terug in de eredivisie’, verklaart Robert Reuver van de technische commissie.

Bussink opvolger
Annelies Bussink, de huidige assistent-coach, volgt Heeres op als hoofdcoach van het eerste vrouwenteam. Ze zal is geen onbekende voor Jolly Jumpers: jarenlang speelde ze in het eerste team, dat destijds ook al in de eredivisie uitkwam. Bovendien is ze al eerder assistent-coach geweest. Dit seizoen heeft zij die rol weer opgepakt.

De eerstvolgende wedstrijd staat voor woensdag 12 december op de rol in Sportcentrum De Vlaskoel te Tubbergen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief