Dinsdag 19 februari 2019
Twentesport

Rugbyclub Big Bulls mogeliijk Vereniging van het Jaar

Geplaatst op 4 september 2018 door   ·   Geen reacties

ALMELO/WIERDEN – De rugbyclub The Big Bulls is Vereniging van het Jaar van Overijssel en daarmee genomimeerd voor de nationale verkiezing. De jury looft de sportieve én maatschappelijke functie van de club.

‘Het is mooi om te zien dat deze vereniging niet alleen een belangrijke rol speelt in het leven van de mensen die bij de vereniging aangesloten zijn, maar ook in de gemeenschap, een maatschappelijk betrokken vereniging waar echt iedereen meedoet.’

Elke provinnciewinnaar krijgt de komende tijd onaangekondigd bezoek van sportcoryfeeën. In 71 procent van alle gemeenten in Nederland deden verenigingen mee aan de verkiezing.

Nieuw clubhuis
The Big Bulls, waarvan het eerste mannenteam in de tweede klasse speelt, nam juist afgelopen weekend het nieuwe clubhuis op het sportcomplex Het Wendelgoor op de grens met Wierden, aan de ‘andere kant’ van het Twentekanaal, op feestelijke wijze in gebruik. Het duurzaam uitgevoerde pand kwam met financiële steun van de gemeente Almelo, inzet van bedrijven én veel zelfwerkzaamheid tot stand.

Vrouwenteam
Er is een vrouwenteam in oprichting. Femke van de Sigtenhorst gaat als trainer/coach de trainingen verzorgen. Ook wordt er een wervingscampagne opgezet met als doel tot een selectie van tot twintig speelsters te komen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief