Donderdag 21 maart 2019
Twentesport

Sander Geerink eerste finalist concours Indoor Wierden

Geplaatst op 8 november 2018 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Voor de springruiter Sander Geerink uit Gelselaar begon Indoor Wierden goed, want hij plaatste zich met zijn paard Donner als eerste voor de Grote Prijs die zaterdag op het programma staat. Geerink won in de 1.40-wedstrijd, Thierry Goffinet uit België werd tweede, Jonathan Dixon uit Engeland eindigde als derde.

Indoor Wierden, dat plaatsvindt in een vernieuwde manege Vossenbos, is ook dit jaar sterk bezet met combinaties uit negen landen. Behalve de hoogwaardige bezetting spreekt ook de ongecompliceerde ambiance tot de verbeelding en het aantrekkelijke randprogramma.

Tweede zege
Vanavond won Lennard de Boer met Dento de wedstrijd die de naam van de eerste finalist draagt, want onder de zes springrubrieken ook de Stal Sander Geerink Prijs op 1.45-meter. De Boer won afgelopen zondag nog de Grote Prijs van Lier.

Hoogtepunten
Hoogtepunten op vrijdag zijn onder andere de finale van de Medium Tour en Puissance-springen. Het concours sluit op zaterdag af met vijf rubrieken, waaronder de kleine Grote Prijs en de Nijwa Groep Grand Prix of Wierden. En zaterdag staat de Grote Prijs van Wierden op het programma.

FOTO: Foto Trailer (Sander Geerink neemt hindernis)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief