Maandag 25 maart 2019
Twentesport

Thiemo Bruning nieuwe trainer-coach vrouwen EHV

Geplaatst op 9 juli 2018 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Thiemo Bruning is met ingang van het nieuwe seizoen trainer-coach van het eerste vrouwenteam van hockeyclub EHV in Enschede. Bruning is de opvolger van Wim Eitink, die deze taak halverwege de vorige competitie op zijn beurt overnam van de tussentijds vertrokken Lutz Könning.

Alexander Wind blijft aan als assistent van Bruning, die verder Jongens B1 van Zwolle onder zijn hoede neemt en voor district Oost van de KNHB verantwoordelijk blijft voor de selectie van Jongens C. Hij was hiervoor drie jaar actief bij Deventer als trainer-coach van het mannenteam dat tweede klasse uitkomt en Jongens A1, waarmee hij twee keer de landelijke competitie haalde.

Almelo
De transfer van Bruning is een van de wijzigingen in het Twentse hockey voor het nieuwe seizoen. Zoals eerder gemeld gaat Tino Stoop de vrouwen van Almelo begeleiden, als opvolger van Remko Gelmers die zich weer volledig kan gaan wijden aan zijn taak als voorzitter van de club. Bij de mannen van Almelo werd het contract van trainer-coach Alexander Enzerink met twee jaar verlengd, waarbij zijn takenpakket wordt uitgebreid met het bewaken van de huisstijl.

Oldenzaal
Ook in Oldenzaal gaat er iets veranderen: Vincent Steggink en Frank Timmers nemen het eerste mannenelftal van Bully over van Bart Olde Boerrigter, die bij EHV aanvankelijk voor de eerste mannenploeg in beeld leek, maar in plaats daarvan enkele jeugdteams gaat trainen. Er is aan de Geessinkweg nog steeds geen opvolger voor mannentrainer Gerard Alblas gevonden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief