Zaterdag 25 mei 2019
Twentesport

Toppers ook dit jaar present op CSI Twente in Geesteren

Geplaatst op 5 juni 2018 door   ·   Geen reacties


GEESTEREN – Ook dit jaar trekt CSI Twente, dat volgende week ‘op’ Erve Maathuis in Geesteren plaaatsvindt, wereldtoppers naar deze regio.

Zo hebben de laatste twee wereldkampioenen springen hun komst al toegezegd. Philippe Lejeune (2014) en Jeroen Dubbeldam (2018), de laatste met onder meer SFN Zenith, zijn van de partij. Lejeune neemt onder anderen zijn Belgische teamgenoot Wilm Vermeir mee.


Ook komt Beezie Madden, de Amerikaanse die in 2013 met Simon, het vroegere toppaard van Jeroen Dubbeldam, de Wereldbeker won. Dat lukte haar dit jaar opnieuw, nu met Breitling LS. Ook Madden’s landgenoot Andrew Kocher gebruikt het CSI Twente als voorbereiding op de Wereldruiterspelen die in september in het Amerikaanse Tryon worden verreden. Beat Mändli, voormalig winnaar van de Wereldbeker, Christina Liebherr en Niklaus Rütschi houden de Zwitserse eer hoog.

Nederland komt vanzelfsprekend met een groot en sterk contingent deelnemers, onder aanvoering van Jeroen Dubbeldam, Marc Houtzager, Jur Vrieling, Gert-Jan Bruggink, nationaal titelhouder Frank Schuttert en vice-kampioen Gerben Morsink.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief