Zondag 25 augustus 2019
Twentesport

Tot de Nek in de Drek: rap uitverkocht én genomineerd

Geplaatst op 11 februari 2019 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – De editie 2019 van het evenement Tot de Nek in de Drek is volledig uitverkocht. Er hebben zich volgens de organiserende Stichting Sportpromotie in een tijdbestek van veertien uur zevenduizend deelnemers ingeschreven.

Er wacht de sportievelingen een parcours met 110 hindernissen, waaronder – naast bekende obstakels – een fiks aantal nieuwe uitdagingen. Het sportieve spektakel is in Twente na de Obstacle-Run Hellendoorn het tweede in zijn soort.

Twenterand dokt 20.000 euro
De Stichting Sportpromotie krijgt van de gemeente Twenterand een financiële bijdrage van ruim 20.000 euro. Het evenement zet de gemeente, inzonderheid het dorp Vriezenveen, volgens wethouder Harmsen ‘regionaal en landelijk positief op de kaart’. Het sportieve festijn vindt 6 juli plaats en krijgt ook nationale waardering.

Kans op zes awards
Het evenement is met zes nominaties (waaronder Beste Mudrun van Nederland) goed vertegenwoordigd bij de landelijke verkiezingen voor Obstakels.com-award-verkiezingen die vrijdag in Zaltbommel zullen plaatsgrijpen. Het bestuur van de Stichting Sportpromotie zegt al ‘enorm vereerd’ te zijn met de nominaties, maar zegt nu ook minstens één award mee te willen nemen naar Vriezenveen.

FOTO: Stefan Schipper

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief