Donderdag 20 juni 2019
Twentesport

Verlies voor de handbalvrouwen van Borhave en DSVD

Geplaatst op 7 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

BORNE/DEURNINGEN – De vrouwen van de handbalclubs Borhave uit Borne en DSVD uit Deurningen hebben dit weekend hun wedstrijden verloren. Borhave ging de boot in tegen V&L en de debutant uit Deurningen moest buigen voor VOC.

Borhave speelde vooral voor de rust behoudend tegen Vlug & Lenig, was slordig in de afronding en dat brak de ploeg van trainer Rik Philips uiteindelijk op, want bij het scheiden van de markt kwamen de Bornse vrouwen twee punten te kort: 29-31. Halverwege leidden de Limburgse vrouwen al met 12-16. Dapne Nijenhuis gooide driemaal op rij tegen het houtwerk, Priscilla ter Els miste een strafworp en in bovental moest Borhave zelfs drie treffers incasseren. ‘De wedstrijd van de gemiste kansen’, concludeerde Philips na afloop.

Ingecalculeerd
Het stevige verlies van DSVD tegen één van de titelkandidaten was ingecalculeerd. Het werd in Amsterdam uiteindelijk 41-23 voor VOC. Niettemin houdt teammanager Olga ten Hove goede moed. De doelstelling dit jaar is simpel: handhaven, ervaring opdoen en beter worden. Het zijn ander teams waartegen de vrouwen van DSVD de punten zullen moeten pakken, zoals Foreholte, dat eveneens nog op nul punten staat en komend weekend naar Oost-Twente komt. Borhave speelt komend weekend ook thuis, ontvangt in ‘t Wooldrink het team van VZV, dat net als Borhave op vier punten staat.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief