Zondag 15 december 2019
Twentesport

Verliesbeurten voor handbalsters Borhave en DSVD

Geplaatst op 23 november 2019 door   ·   Geen reacties

BORNE/DEURNINGEN – De handbalvrouwen van Borhave uit Borne en DSVD uit Deurningen verloren vanavond hun wedstrijden bij Handbal Venlo en Quintus onderuit met een verschil van zes respectievelijk zeven punten.

Quintus liet DSVD in geen van meet af aan geen sprankje hoop en zegevierde in sporthal ‘t Hoge Vonder met 21-28 over de Deurninhgers en Borhave moest bij Handbal Venlo zijn meerdere erkennen in de ambitieuze thuisploeg die met 32-26 aan het langste eind trok.

Quintus speelde dominant en liet de thuisploeg geen kans op resultaat, vooral door als het even spannend dreigde te worden een tandje bij bij te schakelen. In de eerste helft werd de toon al gezet en in de tweede onderlijnd. De doorzetmacht bij de Deurningse vrouwen kreeg daardoor telkens een tikje, maar ondanks de lage plek op de ranglijst ziet trainer Jildou Dijkstra nog voldoende teampotentie om nogmaals te overleven op het hoogste niveau van Nederland.

Borhave nam het op tegen de investeringsmachine Handbal Venlo en moest buigen voor de klasse en kracht van de Limburgse hemelbestormers die een vaste waarde willen zijn in de top en jaarlijks mee willen strijden om het kampioenschap. Zover is Borhave nog niet, maar wel een club die zich als bestendige middenmoter heeft ontwikkeld. Het spel van de ploeg uit Borne geeft volgens trainer Herman Keppels absoluut houvast voor de (nabije) toekomst.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief