Zaterdag 20 april 2024

Verliesbeurten voor handbalvrouwen DSVD en Borhave

Geplaatst op 27 januari 2019 door   ·   Geen reacties

DEURNINGEN/BORNE – In eredivisie hebben de vrouwen van de handbalclubs Borhave en DSVD dit weekend verloren.

Borhave speelde in ’t Wooldrink een prima wedstrijd tegen Dalfsen, maar stond op het eind wel op een verlies van 26-31. Dalfsen heeft meer ervaring dan Borhave op het hoogste niveau een dat uitte zich onder meer door het raffinement bij elke aanval in de omschakeling: snel, slim en secuur.

DSVD kwam er in de eerste helft bij VZV niet aan te pas, stond bij rust met 19-8 achter, kwam in het tweede bedrijf wel zeer sterk terug, maar het gat bleef groot, want bij het laatste arbitrale signaal stond er 35-25 op het scorebord. En dus won de club uit Deurningen de tweede helft met 16-17, wat mooi is, maar je koopt er niets voor.

Stand
Borhave staat nu zevende met drie punten voorsprong op DSVD dat op zijn beurt SEW en Foreholte nog achter zich weet.