Vrijdag 29 maart 2024

Winst voor de handbalvrouwen van Borhave en DSVD

Geplaatst op 28 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

BORNE/DEURNINGEN – De handbalvrouwen van Borhave hebben vandaag krapjes gewonnen van Handbal Venlo, maar ook die overwinningen tellen voor vol. Het werd in Borne 25-24. De vrouwen van DSVD uit Deurningen wonnen gisteravond al uit bij Westfriesland/SEW met 24-28.

DSVD bond na VZV en van Foreholte nu dus in Nibixwoude ook SWE aan de zegekar. Bij rust leidde de ploeg uit Oost-Twente al met 9-11 en in de tweede helft werd de marge verdubbeld van twee tot vier: 24-28. Overigens bedroeg de voorsprong op driekwart van de wedstrijd zelfs tien punten.

Borhave en Handbal Venlo wisselden stuivertje in ‘t Wooldrik. In de tweede helft leek het team van Borhave een beslissende voorsprong te nemen, maar de Limburgse vrouwen kwamen toch nog heel dichtbij

Zware opgaven
De promovendus uit Deurningen staat nu op de zevende plek, één tree hoger dan Borhave .De beide Twentse eredivisionisten wacht over een week trouwens een zware opgave, want neemt het op tegen een titelpretendent, want DSVD ontvangt Quintus en Borhave gaat op bezoek bij VOC.