Vrijdag 22 november 2019
Twentesport

Europa Cup softbal: Tex Town Tigers herstelt zich

Geplaatst op 24 augustus 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Tex Town Tigers heeft na drie nederlagen op rij vrijdagavond toch nog een kans op een finaleplaats weten te realiseren. In zes innings wonnen de softbalsters met 8-1 tegen Eagles Praha. Woensdag wisten de Enschedese dames ook van de Tsjechische ploeg te winnen. Het werd toen 5-2 in acht innings. Een mooie opsteker na het verlies eerder op de dag van het Russische Carrousel (5-6).

Waar Tex Town Tigers eerder deze week nog moeite had met de Tsjechen, was de vorm vrijdagavond weer terug. De Eagles kwamen nog wel met 1-0 voor, maar na één slagbeurt leidden de Enschedese dames al met 2-1. In de tweede inning sloegen Merel Oosterveld en Petra van Heijst beiden een twee honkslag en later in de wedstrijd kwam de 15 jarige Annemiek Jansen tot een honkslag. In de vijfde inning scoorde Amber Krijgsman de 4-1. Bij de zesde slagbeurt werd de wedstrijd beslist door Nadine Marinus (foto).

Door de winst op vrijdag maken de Tigers nog kans op een finaleplek. Zaterdag spelen ze om 10.30 uur tegen de verliezer van de partij Sparks – Caserta.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief