Vrijdag 22 november 2019
Twentesport

Approach-tennissers beheersen twee-sterrentoernooi Eibergen

Geplaatst op 29 december 2013 door   ·   Geen reacties

nikki luttikhuisEIBERGEN – Bij het deze week in Eibergen gespeelde 2 sterren Nationale Ranglijst (A) toernooi werd uitstekend gepresteerd door de bij Approach trainende spelers. In alle  categorieën (herenenkel, damesenkel, herendubbel en damesdubbel) ging een pupil van de tennisschool met de hoofdprijs aan de haal. Robert Constantinovici won het herenenkel dooe in de finale Floris Kilian te verslaan met 6-4 6-4. Constantinovici maakte het gehele toernooi een sterke indruk – hij won al zijn partijen in twee sets.

Bij de dames troffen beide trainingsmaatjes Maurien Rikkert en Nikki Luttikhuis (archieffoto) elkaar in de finale. De eerste set ging snel naar Luttikhuis (6-1) maar daarna werd het een boeiende strijd. Rikkert won de tweede set (7-6) , maar in de derde set wist Luttikhuis een 4-2 achterstand om te buigen naar 7-6 winst.

Ook in de damesdubbel kwam Luttikhuis als sterkste uit de strijd: samen met Inge Hendrikx versloegen ze het koppel Van Rossum/Karregat met 3-6 6-4 6-4. In de herendubbel tenslotte won de nieuwe Approach-pupil Bart van Leijssen samen met Kilian de finale. Ze wonnen met 6-0 6-3.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief