Zondag 22 juli 2018
Twentesport

Strootman

Geplaatst op 6 september 2017 door   ·   1 Reactie

Natuurlijk is die Griezmann een griezel, al had onze keeper bij zijn 1-0 misschien voor alle zekerheid beter even de benen bij elkaar kunnen houden, maar het tekent de matennaaier dat hij die overtreding van Strootman aangreep om een tweede gele kaart in het trofeeënkastje bij te zetten en de wedstrijd voortijdig te beslissen. Wat is dat toch met die Strootman dat elke bondscoach hem blindelings opstelt? Oké, in de hakkenbar van de Serie A, waar het fysieke geweld de tweede natuur is, is hij een prima dommekracht. Hebt u ooit een Italiaanse voetbalwedstrijd helemaal uitgezeten? Het is niet te doen, met uitzondering van Juventus dat nog wel eens de aanval zoekt.

Verder vond ik het opvallend, en kenmerkend voor de desolate staat waarin ons voetbal zich bevindt, dat kennelijk niemand het trainersduo iets had ingeseind over het belang van het doelsaldo. Intussen maken we ons wel druk over een armetierig kleedkamerfilmpje, dat meer zegt over de maker dan over de boodschap. En kan iemand mij uitleggen waarom alleen Robben het fatsoen had om het hondstrouwe legioen te bedanken terwijl de andere spelers dat dus niet kunnen opbrengen? Ach, het is allemaal een kwestie van slechte voorbeeldfuncties. Want tot slot had ik nog een verzoek aan de heren Rutte en Koenders: wilt u voortaan alstublieft niet meer zo schaapachtig grijnzen als het Nederlands elftal op een 4-0 achterstand komt?

Peter Bonder

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. jeroen says:

    Ik heb ooit ook wel eens Nederlandse, Engelse en Duitse wedstrijden nooit uitgezeten, omdat het ook niet om aan te zien was Peter. De Italianen zijn daar geen uitzondering in. Verder speelt Napoli en AC Milan wel een aardig potje voetbal. Dat zullen ze binnenkort bij Feyenoord wel merken.

    En wat de Oranje speler betreft, gewoon gebrek aan leiderschap! Robben mag de band dragen maar is daar niet geschikt voor. Welke speler van de selectie wel dan….geen enkele. Vervolgens heb je dan ook nog twee trainers op de bank die drukker zijn met zichzelf ipv met het publiek die mede voor hun salaris zorgen. Pak die dik betaald profs bij de oren en schop ze de kleedkamer uit om het publiek te bedanken heren trainers!

    Jij hebt blijkbaar nooit een Italiaanse wedstrijd uitgekeken
Archief