Zaterdag 20 april 2024

Vijf keer Rens van Benthem bij zege van Quick’20

Geplaatst op 9 oktober 2016 door   ·   Geen reacties

Rens van BenthemOLDENZAAL – Quick’20 heeft tegen naaste concurrent OFC nog maar eens laten zien dat het in bloedvorm is door met 6-1 te winnen, Grote man bij de Oldenzalers was opnieuw Rens van Benthem die vijf van de doelpunten op zijn naam schreef.

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na negen minuten was Van Benthem voor het eerst trefzeker, 1-0. Nog voor het half uur was verstreken maakte Degenaar de 2-0. Daarmee was al duidelijjk dat de Oldenzalers veel sterker waren dan OFC, dat voor de wedstrijd nog gelijk stond in punten aantal.

Na de rust ging Quick’20 vrolijk door met het maken van doelpunten. Tien minuten na de thee was het opnieuw Van Benthem die voor 3-0 zorgde. Enkele minuten later scoorde Van Benthem ook de 4-0. Twintig minuten voor tijd deed OFC iets terug. Cherif redde de eer voor de ploeg uit Oostzaan, 4-1. Na ook de 5-1 te hebben gescoord, zorgde  Van Benthem vlak voor tijd met zijn vijfde doelpunt van de middag voor de 6-1 eindstand.

Quick’20 – OFC 6-1 (2-0)
Scoreverloop: 9 Van Benthem 1-0, 28. Degenaar 2-0, 54. Van Benthem 3-0, 58. Van Benthem 4-0, 68. Cherif 4-1, 84. Van Benthem 5-1, 90. Van Benthem 6-1
Quick’20: Van Berkel,Sen, Snelders, Babb, Zwienenberg, Visscher, Stolker, Kamp, Schepers, Van Benthem, Degenaar