Donderdag 25 april 2024

Afgetekende zege voor HSC’21; Bas ter Hogt op schot

Geplaatst op 19 maart 2017 door   ·   Geen reacties

ROSMALEN – HSC’21 heeft op bezoek bij OJC Rosmalen een afgetekende zege geboekt. Nadat het halverwege nog 0-1 stond voor de ploeg uit Haaksbergen, liep de teller na rust op naar een 0-5 zege. Bas ter Hogt (zie foto) had met drie doelpunten een groot aandeel in de score.

De eerste helft lukte het HSC’21 lange tijd niet het verschil in doelpunten uit te drukken. Pas kort voor rust wist Ter Hogt de score te openen. Na de hervatting was het meteen opnieuw raak. Cenk Uguz verdubbelde de Haaksbergse voorsprong. Ter Hogt scoorde de 3-0 en 4-0 waarna Burak Basut tekende voor de laatste treffer van de middag.

Door de ruime zege gaat HSC’21 tegenstander OJC Rosmalen voorbij op de ranglijst.

OJC Rosmalen – HSC’21 0-5 (0-1)
Score: 41. B. ter Hogt 0-1, 46. C. Uguz 0-2, 56. B. ter Hogt 0-3, 58. B. ter Hogt 0-4, 59. Basut 0-5
HSC’21: Lankheet, Veensma, Grondman, Ottink, Basut, Garritsen, C. Uguz (70. Veldhuis), Screever (65. Rupert), Nieuwboer, B. ter Hogt,T. ter Hogt (70. Postma).