Donderdag 28 maart 2024

BWO moet op De Noork in ‘t zand bijten tegen Longa’30

Geplaatst op 31 maart 2018 door   ·   Geen reacties

HENGELO – BWO heeft de thuiswedstrijd tegen Longa’30 verloren. Na een 0-2 ruststand won de ploeg uit Lichtenvoorde met 1-3.

Longa was de eerste helft duidelijk de betere ploeg. Via een benutte strafschop van Klein Goldewijk en een doelpunt van Kemperman stond het op De Noork halverwege 0-2. Toch had ook BWO mogelijkheden, maar anders dan de ploeg uit Lichtenvoorde liet BWO de kansen onbenut. Na rust scoorden de Hengeloërs wel. Vincent Bilanovic verkleinde de achterstand van BWO.

De 1-2 was het sein voor de Hengeloërs dat er  wat te halen viel. Er werd volop jacht gemaakt op de gelijkmaker. Uiteindelijk werd er nog een keer gescoord, maar was het Longa, dat met de 1-3 de zege definitief veilig stelde.

BWO – Longa’30 1-3 (0-2).
Scoreverloop: Klein Goldewijk 0-1 (pen.), Kemperman 0-2, Bilanovic 1-2, Berendsen 1-3.
BWO: Nijenhuis, Wiegerinck, Bollerman, Weghorst, Mentink, Ter Ellen, Bilanovic, Smit, Van de Heuvel, Nijhof, Robles.