Woensdag 24 april 2024

De Zweef wint bij Achilles’12 de tweede van drie finales

Geplaatst op 10 juni 2019 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – Er wacht de zondag-eersteklasser De Zweef nog één finale om klassenbehoud en die kraker vindt komende weekend plaats op neutraal terrein tegen WAVV uit Wageningen.

Na eerder in Nijverdal al Bon Boys te hebben verslagen werd vandaag ook gewonnen van Achilles’12 in Hengelo. Op sportpark ’t Wilbert won de ploeg van trainer Anton Wennemers met 1-3. En daar viel weinig op af te dingen. Net als Bon Boys blijft Achilles’12 tweedeklasser. De kans bestaat nog dat De Zweef ook nog in die klasse belandt, want dat gebeurt als de Nijverdalse formatie verliest van de mede-eersteklasser uit Wageningen.

Vanmiddag kwam De Zweef de zege toe, want het team creëerde meer dan de Hengeloërs. Joey Knobben zette De Zweef voor rust op voorsprong en tien minuten na rust maakte Tom Heuver er op aangeven van Daniel Jannink 0-2 van. Al snel bleek dat de wedstrijd hiermee nog niet gespeeld was, zeker niet toen Achilles’12 de aansluitingstreffer liet aantekenen. Het werd hectisch met kansen voor beide doelen. De beslissing was de derde Nijverdalse goal die op naam kwam van Jesper Middelkamp.