Vrijdag 29 maart 2024

Derby tussen Quick’20 en HCS’21 gestaakt na lichtuitval

Geplaatst op 18 november 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De derby tussen Quick’20 en HSC’21 al halverwege gestaakt. De oorzaak was een stroomstoring. Op dat moment halverwege de wedstrijd stond HSC’21 op een 0-1 voorsprong.

HSC’21 was de betere ploeg en kwam vroeg in de wedstrijd terecht op voorsprong. Daar was wel een eigen doelpunt van Quick’20 voor nodig. Na de 0-1 kwamen de Oldenzalers wat beter in de wedstrijd, maar onvoldoende om voor rust een gelijkmaker te produceren.

Tijdens de rust viel het licht uit, wat vorige week bij een oefenduel met Jong FC Twente ook al gebeurde. Voor de scheidsrechter zat er niets ander sop dan het bij 45 minuten te laten. Vraag is nu of het duel uitgespeeld wordt, of dat de wedstrijd op een andere datum volledig moet worden overgespeeld.