Donderdag 28 maart 2024

Deto Twenterand na nederlaag uitgeschakeld voor promotie

Geplaatst op 30 mei 2015 door   ·   1 Reactie

URK – Deto Twenterand is er niet in geslaagd om promotie naar de Hoofdklasse te behalen. Het beslissende duel met sv Urk eindigde in een 3-0 nederlaag. Hierdoor is het Urk dat zich handhaaft in de Hoofdklasse.

De eerste helft van het duel ging gelijk op, beide ploegen kregen mogelijkheden om de score te openen, maar doelpunten bleven lange tijd uit. Kort voor rust was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Gerrit Tol zorgde er voor dat beide ploegen met een 1-0 stand de kleedkamers opzochten.

Kort na rust liep de score op. Marco Stegeman van DEto Twenterand gleed een voorzet van Hessel Snoek in eigen doel en kort daarna was het duel beslist doordat Jelle de Boer de 3-0 maakte.

Hoewel Deto bleef proberen terug I. De wedstrijd te komen, slaagden de Vriezenveners er niet meer in tot grote kansen te komen. Door de 3-0 uitslag is het Urk dat zich handhaaft in de Hoofdklasse. Deto Twenterand speelt ook komend seizoen in de eerste klasse.