Woensdag 24 april 2024

Deto Twenterand verliest in blessuretijd cruciaal duel met VVOG

Geplaatst op 21 april 2014 door   ·   Geen reacties

HARDERWIJK – Deto Twenterand heeft het belangrijke degradatieduel in de zaterdaghoofdklasse verloren van VVOG. De thuisploeg won door een doelpunt in de blessuretijd met 2-1.

De ploeg uit Vriezenveen kwam vroeg in het duel op voorsprong door een doelpunt van Ruud Bruns. Lang bleef die stand op het bord staan. Daarmee was de ploeg uit Vriezenveen op weg naar een cruciale overwinning in de strijd tegen degradatie. Uiteindelijk ging het alsnog mis. Een kwartier voor het einde zorgde Lars Kerver voor de gelijkmaker. Deto wilde meer dan een punt, maar in de blessuretijd scoorde Boersma de 2-1 voor VVOG.

Deto blijft dertiende. De nummers 13 en 14 degraderen rechtstreeks naar de eerste klasse. Dat maakt dat de ploeg uit Vriezenveen de situatie opnieuw niet meer in eigen hand heeft. Ook al worden de laatste wedstrijden gewonnen, dan nog is Deto afhankelijk van de resultaten van de concurrentie.