Donderdag 25 april 2024

Donkere wolken van degradatiezorgen boven Vondersweijde

Geplaatst op 24 maart 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL/HAAKSBERGEN – Er lijkt voor Quick’20 niet meer aan degradatie uit de derde divisie te ontkomen nadat Goes vanmiddag in Oldenzaal afgetekend met 0-4 won.

HSC’21 uit Haaksbergen mag zich in die derde divisie wél veilig voelen, zeker na de 0-1 winst vanmiddag op bezoek bij Hercules.

Quick’20-Goes 0-4 (0-3)
Quick’20 kwam er op eigen veld tegen Goes me 0-4 nog genadig af en de vraag is welk wonder nodig is om de ploeg van trainer Michel Steggink voor de derde divisie te behouden Op de eigen Vondersweijde was het spel ondermaats voor dit niveau. Quick’20 stond al na dik een minuut met 0-1 achter door een doelpunt van Edwin Fransen en bij rust nog maakten Mart de Kroon en Steven Scahlkwijk er 0-3 van. De tweede helft was vervolgens een formaliteit, al viel de 0-4 nog wel, door Roy Kroon, vlak voor tijd.

Hercules-HSC’21 0-1 (0-1)
Bas ter Hogt scoorde namens de formatie uit Haaksbergen kort na rust de treffer die de enige van de wedstrijd zou blijken te zijn. Op aangeven van Wessel Witbreuk prikte hij raak. De thuisploeg voetbald makkelijker, maar kon niet scoren, en dan win je nooit. Het zat HSC’21 ook wel een paar keer mee, maar het spreekwoord zegt dat zonder geluk niemand wel vaart. Overigns kreeg de ploeg van trainer Daniël Nijhof door de steeds groter ruimtes ook mogelijkheden op uitbouw van de score, maar het bleef dus 0-1.