DOS’37 nipt onderuit bij sc Genemuiden

Geplaatst op 14 november 2015 door   ·   Geen reacties

dos-logoGENEMUIDEN – DOS’37 is er niet in geslaagd punten over et houden aan de uitwedstrijd tegen sc Genemuiden. In het duel dat beide kanten op kon was het de thuisploeg die met 3-2 aan het langste eind trok.

Na een leuke openingsfase, waarin beide ploegen mogelijkheden kregen om de score te openen, duurde het lang voordat er inderdaad gescoord werd. Het was DOS’37 dat op voorsprong kwam, door een doelpunt van Marc Meier. Vijf minuten later was het al weer gelijk. Anne van de Kolk scoorden kort daarna opnieuw, waardoor het sc Genemuiden was dat met een voorsprong ging rusten.

Na rust zette DOS’37 aan en ging het op jacht naar de gelijkmaker. Het was aan doelman Albert Flier en de paal te danken dat de 2-2 enige tijd uit bleef. Na een uur spelen was het alsnog raak door Stefan Huiskes. Even leek het er op alsof de bezoekers door zouden drukken en de wedstrijd definitief naar zich toe zouden trekken. Het doelpunt viel twintig minuten voor tijd aan de andere kant. Jacco Riemens zorgde met de 3-2 voor de beslissing. Genemuiden kreeg vervolgens nog mogelijkheden om de score hoger op te laten lopen, maar verzuimde dat.

Sc Genemuiden – DOS’37 3-2 (2-1)

Scoreverloop: 26. Meier 0-1, 31. Van der Kolk 1-1, 35. Van der Kolk 2-1, 61. Huiskes 2-2, 69. Riemens 3-2