Enter, Deto en Vroomshoop spelen gelijk, nederlaag Sparta Enschede

Geplaatst op 28 november 2015 door   ·   Geen reacties

Vroomshoopse Boys juichfotoENTER/EDE/BARNEVELD/VROOMSHOOP – Enter Vooruit heeft zaterdagmiddag een knap punt gepakt tegen koploper Go Ahead Kampen. Het werd 0-0 in Enter. Bij DTS Ede-Deto stond er na negentig minuten een zelfde eindstand op het scorebord. Vroomshoop speelde met 3-3 gelijk tegen WVF, terwijl Sparta in Barneveld met 2-1 verloor.

Enter Vooruit moet ook na speelronde elf nog wachten op de eerste zege. Toch pakte de ploeg een knap punt tegen koploper Go Ahead Kampen, dat een gedeelte van het duel met een man minder speelde door een rode kaart. Enter blijft hekkensluiter, zes punten achter Be Quick’28. Volgende week gaat Enter op bezoek bij WHC Wezep.

Enter Vooruit – Go Ahead Kampen 0-0
Scoreverloop: –

Deto Twenterand heeft een punt overgehouden aan het duel met DTS Ede. De Vriezenveners kregen goede kansen om tot een treffer te komen, maar in de afronding stond het vizier niet scherp. Deto, dat deze week bekend maakte dat trainer Marcel van der Steege na dit seizoen vertrekt, staat door de puntendeling op een achtste plek in de eerste klasse

DTS Ede – Deto Twenterand 0-0

Deto: Loohuis, A. Kram, Oude Booijink, W. Kram, Babb, Nieuwenhuis, Timmerman, Shayesteh, Prümers, Steenbergen, Fraterman.

Sparta Enschede is in Barneveld met 2-1 onderuit gegaan tegen de plaatselijke SDV. De thuisploeg begon sterk aan het duel en kreeg goede kansen. Voor Sparta raakte Erik Wassens de lat. Na een  half uur scoorde Rob Knul de openingstreffer voor de thuisploeg. Gelijk na rust verdubbelde diezelfde Knul de score. SDV was de betere partij en kreeg legio aan goede kansen, maar scoorde niet. Lars Kikkert deed dat na een krap uur spelen wel. Dichterbij kwamen de Enschedeërs niet. Sparta staat nu tiende.

SDV Barneveld – Sparta Enschede 2-1 (1-0)
Scoreverloop
: 26. Knul 1-0, 48. Knul 2-0, 57. Kikkert 2-1.

Sparta: Van der Meer; Boelema, Kocoz, Kikkert, Berfelo, Cornelisse, Bekkers, Jongman, Akkerman, Wassens, Reinders.

Vroomshoop begon sterk aan het duel met WVF. Na elf minuten scoorde Jos Hutten op aangeven van Ernst Jan Heideman. Vlak na rust scoorde Jorben Nieuwenhuis gelijk namens de Zwolse ploeg. Ramon de Jong scoorde snel de 2-1 en de 3-1. Jesse Betaze maakte een kwartier voor tijd de 3-2, terwijl Vroomshoop enkele goede kansen kreeg. Betaze maakte vlak voor tijd nog de gelijkmaker, waardoor Vroomshoop twee dure punten verspeelde. Het  staat nu vijfde.

Vroomshoopse Boys – WVF 3-3 (1-0)
11. Hutten 1-0, 47. Nieuwenhuis 1-1, 55. De Jong, 60. De Jong 3-1, 72. Betaze 3-2, 87. Betaze 3-3.