Vrijdag 29 maart 2024

Excelsior’31 bekert verder na een eenvoudige zege op Achilles’12

Geplaatst op 18 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

dylan vosskuhlerHENGELO – De Rijssense hoofdklasser Excelsior’31 heeft zich maandagmiddag geplaatst voor de volgende ronde in de districtsbeker. In Hengelo werd Achilles’12 eenvoudig met 5-1 opzij gezet. Doelpunten werden aan Rijssense kant gemaakt door Dylan Vosskuhler (foto), Tim Letteboer (2x), Hakim Ezafzafi en Rene Sikkelbein.

Na een half uur spelen was de buit al zo goed als binnen voor de mannen van Roeland ten Berge. Dylan Vosskuhler scoorde na dertien minuten en vijf minuten later maakte Tim Letteboer de tweede. Hij tikte een lob van Niek Davina binnen. Toen Hakim Ezafzafi de derde treffer maakte na een half uur, leek de wedstrijd gespeeld.

Vlak na rust deden de Hengeloërs nog wat terug door de 3-1 aan te tekenen, maar door een treffer van opnieuw Tim Letteboer en René Sikkelbein bekerden de Rijssenaren door. Het tweede elftal van Excelsior’31 verloor met 3-0 in Wierden van Juventa’12.

Achilles’12 – Excelsior’31 1-5 (0-3)
Scoreverloop
: 13. Vosskuhler 0-1, 18. Letteboer 0-2, 30. Ezafzafi 0-3, 51. Achilles’12 1-3, 68. Letteboer 1-4, 88. Sikkelbein.