Excelsior’31 blijft winnen

Geplaatst op 7 maart 2015 door   ·   Geen reacties

Excelsior'31 - AZSV  - S-RT - Hoa - AQ4Q0651RIJSSEN – Excelsior’31 heeft voor de vierde keer op rij gewonnen. De. De Rijssenaren waren veel te sterk voor het laag geklasseerde AZSV, 5-0.

Door fel aan de wedstrijd te beginnen wist Excelsior de Aaltenaren meteen te overbluffen. Na twee minuten was het Amanuel Isa die de score opende. John Lubbers verdubbelde de Rijssende voorsprong. Het duel leek nog voor rust al beslist toen topscorer Hakim Ezafzafi het net wist te vinden. Na rust volgden er nog twee doelpunten. Eerst was het Dylan Vosskuhler, waarna Ezafzafi vanaf elf meter de eindstand op 5-0 bepaalde.

Ondanks de ruime zege blijft Excelsior’31 derde. Dit omdat nummer twee Harkemase Boys en koploper DVS’33 hun wedstrijden eveneens wonnen.

Excelsior’31 – AZSV 5-0 (3-0)

Scoreverloop: 2. Isa 1-0, 24. Lubbers 2-0, 30. Ezafzafi 3-0, 64. Vosskuhler 4-0, 86. Ezafzafi 5-0 (pen.).