Vrijdag 22 juni 2018
Twentesport

Excelsior’31 lijdt nederlaag in een nu al grijs seizoen

Geplaatst op 18 maart 2017 door   ·   Geen reacties

EMMELOORD/RIJSSEN – Het voetbalboek van dit seizoen kan dicht voor Excelsior’31. De club eindigt ergens in de middenmoot van de hoofdklasse, meer naar onderen dan naar boven in de rij grijze hoofdklassers.

De wedstrijd in Emmeloord tegen Flevo Boys was vanmiddag illustratief voor het seizoen, want ging verloren waar gewonnen had moeten worden. De ploeg maakte een povere indruk en speelde zonder samenhang en miste bezieling, op het laatste kwartier na. maar toen was het te laat om nog wat bakens te verzetten. En overigens had Flevo Boys plenty mogelijkheden op meer doelpunten, maar de enige bij Excelsior’31 in vorm was keeper Melvin Koetsier.

Daar moet wel bij worden gezegd dat de Rijssenaren na een half uur te maken kreeg met de rode kaart die Patrick Jurgens kreeg, waarna de thuisploeg het heft in handen nam en ook kansen creëerde. Vlak voor rust werd het 1-0 toen Thomas Boer namens Flevo Boys doel trof, waarna Frank Post er na de pauze 2-0 van maakte. Weliswaar realiseerde Sem Köse (ingevallen voor Jasper Veltkamp) namens Excelsior’31 nog wel de aansluitingstreffer, maar dichterbij lieten de gastheren het niet komen in deze teleurstellende partij.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief