Donderdag 28 maart 2024

Excelsior’31 mengt zich in titelstrijd, na zege op DVS’33

Geplaatst op 11 april 2015 door   ·   Geen reacties

2015-02-21 Excelsior'31 -Joran Pot - hoa  (45)ERMELO – Excelsior’31 heeft tegen DVS’33 uitstekende zaken gedaan. Op bezoek bij de koploper uit de Hoofdklasse-C boekten de Rijssenaren een 1-2 overwinning. Beide trefefrs kwamen van Joran Pot (foto).

In Ermelo was er vanaf de aftrap maar een ploeg die de overwinning verdiende en dat was Excelsior’31. De Rijssenaren begonnen sterk aan het duel en kregen via Vosskuhler en Hakim Ezafzafi goede kansen. Na 36 minuten tekende Joran Pot voor de 0-1. Excelsior’31 kreeg wel twee tegenvallers te verwerken, doordat Patrick Gerritsen en Vosskuhler met blessures naar de kant moesten.

Ondanks die tegenslag was het opnieuw Pot, die na een uur de Rijssense voorsprong verdubbelde. DVS’33 deed een minuut later nog wat terug via Maurice de Ruiter, maar Excelsior’31 hield stand en sleepte de 1-2 zege uit het vuur. Door de overwinning is de achterstand op DVS’33 geslonken tot één punt. Harkemase Boys heeft evenveel punten als de koploper en staat tweede. Excelsior’31 bezet met nog vier wedstrijden te spelen de derde plek.

DVS’33 – Excelsior’31 1-2 (0-1)

Scoreverloop: 36. Pot 0-1, 67. Pot 0-2, 68. De Ruiter 1-2