Excelsior’31 onderuit tegen Rijnsburgse Boys

Geplaatst op 25 augustus 2012 door   ·   2 Reacties

RIJSNBURG – Excelsior’31 is een week na de goede seizoensstart fors onderuit gegaan tegen Rijnsburgse Boys. Het duel tegen de nummer twee van afgelopen seizoen eindigde in een 4-0 overwinning voor de Rijnsburgers.

De thuisploeg was voor rust heer en meester. Al in de openingsfase kreeg Rijnsburg enkele goede mogelijkheden, mede door het zwak ingrijpen van de Rijssense defensie. Pepijn Kluin scoorde het openingsdoelpunt halverwege de eerste helft met een hard schot van grote afstand. Excelsior wist nauwelijks iets tegenover de Rijnsburgse aanvalsdrang te zetten en mocht zich gelukkig prijzen dat de achterstand bij rust beperkt bleef tot 1-0.

Kort na de hervatting scoorde Kluin opnieuw. Na een geode voorzet van rechts bleek Kluin door niemand gedekt te worden en kon de spits heel eenvoudig binnen koppen. Een kwartier voor tijd bracht Bart Freke de stand op  3-0. Uit een makkelijk gegeven strafschop bepaalde Remon van Bochoven de eindstand op 4-0.