Donderdag 25 april 2024

Excelsior’31 gaat onderuit tegen stugge ploeg van Urk

Geplaatst op 27 augustus 2016 door   ·   1 Reactie

2015-02-21 Excelsior'31 -Dylan Vosskuhler - hoa  (230)URK/RIJSSEN – Excelsior’31 heeft de uitwedstrijd tegen Urk verloren. Twee doelpunten van Urk binnen twee minuten bleken de basis voor de nederlaag.

Excelsior’31 speelde best een redelijke wedstrijd, maar slaagde er niet in zelf de score te openen. Met name Köse kreeg een aantal mogelijkheden. Urk ging aanzienlijk beter met de mogelijkheden om en nam door doelpunten van Nagel en Nientjes een 2-0 voorsprong.

Na rust wilde Excelsior graag het tij keren, terwijl Urk zich terugtrok en er een fysieke strijd van probeerde te maken. Om meer creativiteit in de aanval te brengen bracht Excelsior-trainer Peter Wesselink de voorwaartsen Hakim Ezafzafi en Patrick Gerritsen in ten koste van Niek Davina en Gradus Hempenius. Dylan Vosskuhler scoorde de 2-1 waarna Excelsior massaal op jacht ging naar de gelijkmaker. Ondanks een enorme kans voor Hielke Penterman kwam die er niet.

Dit betekent dat Excelsior’31 nu in de middenmoot van de oostelijke hoofdklasse staat met drie punten uit twee wedstrijden.

Urk – Excelsior’31 2-1 (2-0)
Scoreverloop: Nagel 1-0, Nientjes 2-0, Vosskuhler 2-1.