Dinsdag 23 april 2024

Excelsior’31 wint het middenmootduel van Zuidvogels

Geplaatst op 12 mei 2018 door   ·   Geen reacties

HUIZEN/RIJSSEN – Met twee doelpunten in de eerste helft won Excelsior’31 vanmiddag in Huizen het middenmootduel in de hoofdklase van Zuidvogels. Hielke Penterman en Oguzhan Sahin kwamen tot scoren.

Penterman drukte vrijgespeeld voor de doelman van de gastheren al in de derd minuut af. De ploeg uit Rijssen had een veloverwicht en kreeg veel kansen om de score te verdubbelen, maar faald in de afrondint. Tot na een half uur Sahin wel de 0-2 op het scorebord kwam.

In de tweede helft probeerde de thuisploe nog wel wat terug te doen, maar ook dit team wist zich er gee raad mee en bovendien had keeper Melvin Koetsier van de Rijssenaren een prima dag. Jammerlijk voor hem dat hij per per brancard van het veld moest verlaten met gezichtletsel; invaldoelman Mart Nieuwenhuis kreeg en greep de kans zich te bewijzen met een paar sterke reddingen.