Excelsior’31 zeer overtuigend naar volgende ronde KNVB-beker

Geplaatst op 26 augustus 2015 door   ·   Geen reacties

1-selectie voor reclameborden 3RIJSSEN – Excelsior’31 heeft flink uitgehaald tegen SCM. De derdeklasser uit Maastricht werd op een 10-2 nederlaag getrakteerd.

Vooraf was al duidelijk dat Excelsior een van de zwakste deelnemers aan het KNVB-bekertoernooi had geloot. SCM steeg afgelopen seizoen in de regionale districtsbeker ver boven zich zelf uit en zag de unieke prestatie beloond met deelname aan het landelijke bekertoernooi. Veel hadden de Limburgers daarin niet te zoeken, zo bleek woensdagavond in Rijssen. Excelsior’31 stond binnen een minuut al voor, verdubbelde binnen zeven minuten de voorsprong. Nog voor rust stond het al 6-0. Vervolgens liet Excelsior de teugels vieren en kwam SCM terug tot 6-2.

Na rust kwamen er nog vier doelpunten bij, waardoor kort voor tijd de dubbele cijfers gehaald werden. De volgende ronde gaat Excelsior op bezoek bij ACV Assen. De Drenthen waren te sterk voor Groene Ster.

Excelsior’31 – SCM 10-2 (6-2)
Scoreverloop: 1. Köse 1-0, 7. Pot 2-0, 23. Gerritsen 3-0, 29. Gerritsen 4-0, 33. Pot 5-0, 38. Gerritsen 6-0, 39. Willems 6-1, 44. Paulissen 6-2, 57. Köse 7-2, 64. Pot 8-2, 72. Gerrits 9-2, 87. Ten Bolscher 10-2
Excelsior’31: Kok, G. Mulkes, Velthuis, Jurgens (55. Seppenwoolde), Baysoy, Breukink, Isa (55. Schoenmaker), Pot, Gerritsen, Hempenius (55. Ten Bolscher), Köse.