Donderdag 28 maart 2024

Forse nederlaag en de rode lantaaarn voor Quick’20

Geplaatst op 5 november 2017 door   ·   Geen reacties

VELDHOVEN – Quick’20 is er niet in geslaagd om met een goed resultaat te vertrekken uit Veldhoven. Koploper UNA bleek veel te sterk. De Oldenzalers leden een 5-1 nederlaag.

Na dertig seconden spelen scoorde de thuisploeg al via Teun Sebregts. Daarmee was de toon gezet, want Brian Boogers verdubbelde de score na tien minuten spelen. Toen Mart van de Gevel de stand na twaalf minuten op 3-0 bracht was het duel gespeeld.

Het sierde Quick’20 dat het, ondanks de hopeloze achterstand, bleef voetballen. Tien minuten voor rust verkleinde Jeroen Visscher de achterstand tot 3-1. Na rust moest Quick’20 met tien man verder en kreeg UNA een strafschop. Mart van de Gevel schoot tegen Felix van Berkel aan, zodat de score 3-1 bleef. Tien minuten voor tijd kreeg de thuisploeg wederom een strafschop. Brian Boogers schoot raak. Rob van Boekel bepaalde de eindstand op 5-1

UNA–Quick’20 5-1 (3-1).
1. Sebregts 1-0, 11. Boogers 2-0, 13. Van de Gevel 3-0, 38. Visscher 3-1, 82. Boogers 4-1 (pen.), 86. Rob van Boekel 5-1.
Quick’20: Van Berkel, Sem, Bökkerink, Kamp, Somi, Schepers, Stolker, Van Breemen-Schneider, Degenaar, Kemerink, Visscher.