Gelijkspel voor HSC’21 tegen talenten De Graafschap

Geplaatst op 3 september 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft op eigen veld gelijkgespeeld  tegen jong De Graafschap afgesloten met een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen vor rust op voorsprong. Een kwartier voor tijd zorgde Bas ter Hogt voor de gelijkmaker.

Jong De Graafschap kwam na 25 minuten op voorsprong door een doelpunt van Leidsman. Vanaf dat moment ging HSC’21 op jacht naar de gelijkmaker. Daardoor was er voortdurend de dreiging dat de Doetinchemmers meer afstand zouden nemen.

HSC’21 probeerde na rust  gelijkmaker te produceren, maar slaagde daar lange tijd niet in. Een kwartier voor tijd kwam de 1-1 er alsnog. Bas ter Hogt bracht zijn ploeg naast de talenten uit Doetinchem. HSC;21 zocht naar meer dan een puntendeling maar slaagde er niet in om nog een keer te scoren.

HSC’21 – Jong De Graafschap 1-1 (0-1)
Score: 25. Leidsman 0-1, 78. Ter Hogt 1-1
HSC’21: Brammer, Grondman, Veldhuis (86. Fawzi), Van Ek, Postma (56. Exterkate), Ter Hogt, Screever (68. Nieuwboer), Engberink, Visschedijk, Spanjaard.