Dinsdag 23 april 2024

SVZW geeft 2-0 voorsprong prijs

Geplaatst op 5 april 2014 door   ·   Geen reacties

Cicek CL3H0153WIERDEN – SVZW is er opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd winnend af te sluiten. Tegen Genemuiden kwamen de Wierdenaren op een 2-0 voorsprong. Desondanks eindigde de wedstrijd alsnog in een 2-2 gelijkspel.

Al vroeg in de wedstrijd kwam SVZW op voorsprong. Kevin Aman schoot op fraaie wijze een vrije trap binnen. Op dat moment had Christian Cicek al een strafschop onbenut gelaten. Kort voor rust scoorde Cicek wel. Daarmee leek SVZW met een veilige marge de rust te halen, maar Patrick Lip scoorde vlak voor het rustsignaal tegen.

De tweede helft zette Genemuiden aan. Dat leverde uiteindelijk de gelijkmaker op. Lip nam ook de 2-2 voor zijn rekening. In de slotfase kreeg roemruchte spits Willem Lanjouw de kans SVZW nog meer pijn te doen, maar anders dan gebruikelijk schoot de aanvaller in kansrijke positie over.

Opstelling SVZW: Hofland, Zwiers, Holtkamp, Van Ek, Wensing, Caglar Uguz, Cenk Uguz, Michels (81.Perik), Bartels (44.Van Keulen), Cicek (65. Ter Heide) en Aman.