Vrijdag 29 maart 2024

Gelijkspel voor SVZW

Geplaatst op 11 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Cenk-Uguz_2209 (1)

STAPHORST – Het middenmootduel in de hoofdklasse C tussen Staphorst en SVZW is zaterdagmiddag onbeslist geëindigd. In Staphorst werd het 2-2. De Zwaluwen uit Wierden begonnen voortvarend, al na vier minuten maakte Cenk Uguz (foto) de 0-1. Maar een minuut later scoorde Frank Kuurman namens de thuisclub de gelijkmaker. Uguz bracht de ploeg van trainer Veldhuis opnieuw aan de leiding maar even later passeerde Jordi Holtkamp zijn eigen doelman, waardoor het 2-2 werd. Dat was de ruststand en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand te zijn. Beide ploegen hebben nu vier punten achterstand op de koplopers Excelsior’31, ACV en Flevo Boys.

Opstelling SVZW: Achterhoek, Holtkamp (46. Ter Avest), Bartelds, Caglar Uguz, Van Keulen, Woesthuis, Cenk Uguz, Wensing, Aman, Ter Heide en Zwiers (85. Prümers).