Vrijdag 22 juni 2018
Twentesport

Goede Pasen voor HSC’21 in je ware opstandingsdubbel

Geplaatst op 17 april 2017 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Het dubbele programma met de Pasen leverde de Haaksbergse derdedivisionist HSC’21 drie punten op. De ploeg won vandaag thuis van Juliana’31 en sprokkelde zaterdag uit bij JVC Cuijk op de valreep een punt.

Juliana’31 had vandaag op Groot Scholtenhagen weinig in te brengen, temeer daar de thuisploeg fanatiek van start ging om er een mooie Pasen uit te slepen.

Bas ter Hogt en Cenk Uguze zorgden kort na elkaar (In einem Guz) al in de beginfase voor een riante voorsprong. Deze dubbele mokerslag kwamen de bezoekers niet meer te boven, HSC’21 vond het ook goed, al produceerde Te Hogt met zijn tweede doelpunt van de middag voor een eindstand van 3-0.

Beloonde invalbeurt

HSC’21 klimt wat treetjes in het klassement door vier Paaspunten, waarvan het eerste stille zaterdag werd gepakt bij JVC Cuijk dankzij een late treffer, bijna in het eindsignaal, van Joost Exterkate. HSC’21 kwam in Cuijk wel op voorsprong dor Cenk Uguz, maar de thuisclub stelde snel orde op zaken en leek in het tweede bedrijf de volle buit te pakken, maar de Exterkate beloonde trainer Eddy Boerhof én zichzelf met de uiteindelijk onverwachte gelijkmaker.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief