Zondag 26 mei 2019
Twentesport

Hodes volgt Wennemers weer eens op, nu bij De Zweef

Geplaatst op 25 februari 2019 door   ·   Geen reacties

NIJVERDAL – Met ingang van het nieuwe seizoen is Björn Hodes trainer van De Zweef als opvolger van Anton Wennemers op, die na vier jaar besloot een punt te zetten achter zijn tweede periode bij ‘zijn’ club, want Wennemers is een kind van de Nijverdalse club.

Wennemers en Hodes hebben al langer een band. Hodes was assistent-trainer van Wennemers toen die hoofdtrainer was van Enter Vooruit en volgde hem ook op.

Hodes, die nu trainer is bij ASC’62 in Dalfsen, volgt dus Wennemers voor de tweede keer op, nu bij de zondag-eersteklasser in Nijverdal. In zijn actieve periode als voetballer speelde Hodes bij Heracles, DETO, ON Almelo en Sportclub Enschede.

Impuls en dynamiek
Wennemers, die van 1999 tot 2005 ook al oefenmeester was op sportpark Gagelman, waar hij zelf voetbalde toen De Zweef hoofdklasser was, vertrekt omdat de spelersgroep toe zou zijn aan een nieuw gezicht. Hij hoopt dat de selectie een impuls krijgt van een nieuwe trainer en een nieuwe dynamiek. Overigens hadden de selectie én het bestuur aangegeven nog een jaar verder te willen met Wennemers.

FOTO: Anton Wennemers onlangs als aandachtig toeschouwer bij Enter Vooruit (@Henk Pluimers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief