Donderdag 25 april 2024

Horror-scenario nekt HSC’21: van 2-0 in vijf minuten 2-3

Geplaatst op 25 februari 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Zo wonderlijk als Quick’20 vanmiddag in Oldenzaal in de erde divisie won, zo schlemielig ging HSC’21 in Haaksbergen ten onder door in de laatste vijf minuten een 2-0 weg te geven. In de slotseconde wonnen de gasten van Blauw-Geel’38 zelfs met 2-3. Het leidde tot boosheid en droefenis op sportpark Scholtenhagen.

Na ruim een half uur kwamen de groenwitten op voorsprong toen Job Derksen uit hoekschop kopknikkend tot doelpunt promoveerde. Het was ietwat gelukkig in een gelijkopgaande wedstrijd, zeker toen kort na rust Kevin Veensma met wat fortuin (een van richting veranderde) vrije trap goed was voor de 0-2.

Er leek niks aan de hand te zijn, en dat was ook niet zo, want HSC’21 leek de wedstrijd relaxed uit te spelen. Misschien werd het iets te makkelijk opgenomen. Vijf minuten voor tijd scoorde Mustafa Guler de 1-2 maken. Nog niks aan de hand, dacht iedereen, want binnen een minuut na de aftrap brak onnauwkeurigheid in het samenspel van de Haaksbergenaren op, want Alexander Pols schoot de tweede van Blauw Geel’31 binnen. Een gelijkspel dus? Niks ervan, want in blessuretijd wisten de bezoekers uit Veghel zelfs hun derde te produceren: 2-3.