HSC’21 geeft 3-0 voorsprong uit handen

Geplaatst op 18 september 2016 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft tegen Jong De Graafschap twee punten laten liggen. De Haalsbergenaren kwamen twintig minuten voor tijd op een 3-0 voorsprong, maar speelden alsnog met 3-3 gelijk.

Het zag er lange tijd naar uit dat HSC’21 windelijk weer eens een goede overwinning zou behalen. Hoewel Jong De Graafschap de betere ploeg was, kwamen de Haaksbergenaren na een half uur op voorsprong door een doelpunt van Cenk Uguz. Tom van der Hogt scoorde de 2-0 en zette zijn ploeg in het spoor van een overwinning. Toen dezelfde Van der Hogt twintig minuten voor tijd de 3-0 scoorde leek het duel beslist.

Kabir Sabotic scoorde twee keer tegen en plotseling wankelde de thuisploeg. Vlak voor tijd zette Aron de Koning zijn ploeg naast de Haaksbergenaren door de 3-3 te scoren. Daardoor liep HSC’21 tegen duur puntenverlies aan. Met het ene punt schiet HSC’21 weinig oo. Het blijft nog altijd onderin de derde divisie steken.