Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 in goede spoor en Quick’20 in zwaar weer

Geplaatst op 20 januari 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Het keurkorps van HSC’21 heeft de wind weer in de zeilen en won vanmiddag thuis in Haaksbergen met 3-2 van ADO’20. Bij streekgenoot Quick’20 ziet de wereld er heel anders uit, al een tijdje, maar de vraag na de nederlaag bij Rosmalen is of de Oldenzalers dit seizoen het verblijf in de derde divisie weer met nog een seizoen zal weten te continueren.

Quick’20 moet de komende weken nog vol aan de bak, HSC’21 haakt aan bij de middenmoot.

OJC Rosmalen-Quick’20 2-0 (1-0)
Het is wéér een moeilijk jaar voor Quick’20, want verliezen van de rode lantaardrager doet het ergste vermoeden. Waar de ploeg uit Oldenzaal afstand had kunnen en moeten nemen, bracht het OJC Rosmalen helemaal terug in de race om lijfsbehoud. Het elftal van de na dit seizoen vertrekkende trainer Michel Steggink kreeg vanmiddag geen moment greep op de wedstrijd, zag de gastheren voor en na rust scoren. Wesley Meeuwsen opende het bal van de thuisclub na een kwartier en Steef Nieuwendaal voltrok in de tweede helft twintig minuten voor tijd het vonnis.

HSC’21-ADO’20 3-2 (1-1)
HSC’21 boekte een knappe overwinning op de derde divisie-topper ADO’20. Het was dé kans om het echec van vorige week (de 5-0 nederlaag bij Volendam) weg te spoelen. Het team herpakte zich en speelde vanmiddag onbevangen en met flair. Het waren de gasten uit Heemskerk die door Jesper van Vré op voorsprong kwamen, maar de Haaksbergenaren lieten zich niet ontmoedigen, sterker nog, uit een binnengewerkte corner zorgde Mark Engberink bijna in de eerste de beste tegenstoot voor de gelijkmaker. In het tweede bedrijf combineerde HSC’21 er lekker op los, waarbij Stef Ottink en Bas ter Hogt de stand binnen enkele minuten op fraaie wijze naar 3-1 tilden. Weliswaar scoorde ADO’20 nog wel de aansluitingstreffer via Sead Mazreku, maar verder liet HSC’21 het niet komen.