HSC’21 in slotminuut onderuit

Geplaatst op 7 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Het had een feestelijke middag moeten worden bij HSC’21. Cenk Uguz maakte na een lange blessure na een ernstig ongeval zijn rentree in de basis. Na afloop ging het toch vooral over de slotminuut, waarin Oss’20 de 1-2 scoorde en alsnog de drie punten pakte.

Voor rust kende het duel tussen HSC en Oss een matig verloop. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd.Alleen waren beide defensies sterker dan de voorhoedes. Gevolg was dat er niet veel te beleven viel.

Na rust was het Oss dat op voorsprong kwam, door een doelpunt van De Groot. Doordat HSC nu in de achtervolging moest, ontstond er een veel leukere wedstrijd. De Haaksbergenaren lieten goed aanvalsspel zien en kregen kansen. Dat resulteerde een kwartier voor tijd in de gelijkmaker van Wessel Witbreuk. Het leek erop alsof het bij de 1-1 zou blijven. In de slotminuut kreeg Oss nog een corner. Daaruit verdween de bal alsnog in het doel voor de 1-2.

HSC’21 – Oss’20 1-2 (0-0)
Score: 55. De Groot 0-1, 73. Witbreuk 1-1, 89.Eltink 1-2
HSC’21: Brammer, Grondman, Derksen, Engberink, Postma, Schutte (60. M. Veldhuis), Cenk Uguz (85. Caglar Uguz), Van de Weide (60. Ottink), Witbreuk, B. ter Hogt, Boelema.