Woensdag 24 april 2024

HSC’21 in zwak duel niet langs JVC Cuijk

Geplaatst op 27 september 2015 door   ·   Geen reacties

rick bouwmeister hscHAAKSBERGEN – HSC’21 heeft de goede lijn van afgelopen week niet door kunnen zetten tegen JVC Cuijk. Bij Sneek werd met 0-7 gewonnen en ook tegen Go Ahead liet de ploeg een sterk optreden zien. Tegen Cuijk was daar echter geen sprake van. Het duel eindigde in 1-1.

De eerste helft was van beide zijden dramatisch. JVC Cuijk was de minst slechte ploeg. De gasten gingen dan ook met een voorsprong de rust in. Chefrino Eind strafte een grote fout van Jordi van Ek genadeloos af. Pas in de 43e minuut loste de thuisploeg het eerste schot op goal af. De poging van Stef Ottink werd echter eenvoudig gekeerd.

HSC’21 beet in de tweede helft iets meer van zich af. Mede door de wissels die na verloop van tijd werden doorgevoerd. Invaller Bouwmeister (foto) scoorde twintig minuten voor tijd met een mooie lob na een puike assist van Kelvin Veensma. In de laatste minuten was HSC’21 met wat geluk nog met de zege aan de haal gegaan. Gezien de spelverhoudingen was dit echter niet terecht geweest. Pijnlijk was voor HSC’21 het uitvallen van Robert Wilens. De spits viel in de tweede helft in, maar moest vijf minuten later met een op het oog zware blessure naar de kant. Komende week gaan de Haaksbergenaren op bezoek bij TEC Tiel.

HSC’21 – JVC Cuijk 1-1 (0-1)
22. Eind 0-1, 69. Bouwmeister 1-1.