Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 maakt woorden trainer waar en wint dus

Geplaatst op 9 oktober 2016 door   ·   Geen reacties

Seizoen 2013-2014 1e Selectie HSC'21 Bas ter HogtHAAKSBERGEN – Eddy Boerhof kondigde al aan dat HSC’21 de weg omhoog gevonden heeft. Tegen HBS bleek dat de Haaksbergenaren inderdaad weer op weg zijn naar een positie in de stand op de ranglijst waar de club verwacht wordt. Dankzij twee doelpunten van Bas ter Hogt en een van Edwin Nieuwboer wonnen de Haaksbergenaren met 3-1.

Doordat Bas ter Hogt al na een minuut wist te scoren, kende het duel met HBS voor HSC’21 een vliegende start. Ook de fase die volgde was duidelijk voor de Haaksbergenaren die kansen kregen om al in het eerste kwartier op een ruime voorsprong te komen. Toen dat niet gebeurde slaagden de bezoekers er in beter in de wedstrijd te komen.

Meteen na rust was duidelijk dat JBS niets geleerd had, want opnieuw was het vrijwel meteen raak. Net als in de eerste helft was het Ter Hogt die wist te scoren. Daarmee moest HBS alles op de aanval gooien en kreeg HSC de mogelijkheid te profiteren. De 3-0 van Erwin Nieuwboer vormde de beslissing. Vlak voor tijd wist Santy Hulst tegen te scoren, maar die treffer had niet meer dan statistische waarde.

Door de overtuigende overwinning stijgt HSC’21 naar een twaalfde plaats en kan ik Haaksbergen weer omhoog gekeken worden.

HSC’21  – HBS 3-1 (1-0)
Scoreverloop: 2. Ter Hogt 1-0, 46. Ter Hogt 2-0, 67. Nieuwboer 3-0, 88. Hulst 3-1
HSC’21: Brammer, C.Uguz, Ottink (82. Visschedijk), Van Ek, Nieuwboer, B. Ter Hogt, Screever, Veenema, Basut, Van Dijk, T. Ter Hogt (67. Extercate).